Tortelloni cu sunculita, ciuperci si sos alb

Probabil nu va asteptati sa revin asa repede, dar dupa 3 saptamani de schimbat bebelina si de ajutat pe Elena la toate cele, mi s-a facut pofta de niste paste. Reteta asta am prins-o de pe blogul domnului Valentin Ceafalau si mi-a placut pentru simplitatea ei, dar si pentru gustul ei deosebit de bun. 

9.1

Pentru minunea asta am avut nevoie de urmatoarele ingrediente:

un pachet de tortelloni cu branza (250 g)

150 – 200 g de sunculita, taiata fasii

300 g de ciuperci, taiate sferturi

150 g de smantana

3 cubulete de unt

50-70 g parmezan ras

sare, piper

9.2

Am pus pastele la fiert in apa cu sare. Am luat apoi o tigaie non-aderenta in care am topit un cubulet de unt si am pus sunculita la prajit . Cand a inceput sa prinda un pic de culoare, am adaugat ciupercile si am acoperit tigaia cu un capac, amestecand din cand in cand. Cand ciupercile s-au inmuiat si zeama a scazut cam la jumatate, am luat capacul, am adaugat smantana si am amestecat bine, dupa care am potrivit sosul de sare si piper.

9.3
Cand pastele au fost fierte, le-am scurs de apa si le-am spalat cu apa rece. Apoi am topit restul de unt intr-o tigaie si am calit pastele pentru cateva minute.

9.4

Am luat o farfurie si am servit minunatele tortelloni  impreuna cu sosul alb, ciupercile si sunculita.

9.5

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s