Pulpa de porc la tava

Ieri la pranz, in totala contradictie cu „healthy breakfast-ul” servit de dimineata, am hotarat sa gatim o bucata de pulpa de porc pe care o cumparasem cu o seara inainte. Am luat o tava, am pus cativa cartofi taiati cubulete frecati bine cu sare, piper, cimbru si rozmarin iar deasupra felii de pulpa groase de 1 cm condimentate bine. Am dat tava pentru o ora la cuptorul incins si setat pe foc mare.

Cu 15 minute inainte de a se termina ora, am adaugat in tava vreo 200 grame de ciuperci taiate pe jumatate si cateva buchetele de conopida si de brocolli.

Dupa ce timpul a expirat, ne-am servit fiecare cu cate o portie de friptura si legume si am servit cu varza rosie murata de la mama. Mmmmm… de vis!

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s