Comfort food (1)

De cand citesc blogurile altora tot gasesc retete preferate de-ale lor si pentru care ei folosesc o denumire comuna – comfort food. Plecand pe ideea asta am facut si eu in dimineata asta un prim exemplar din ceea ce-mi place foarte mult si ma face intotdeauna sa ma simt bine.

Am pus pe foc 300 g paste intr-o oala cu apa si sare. Eu am folosit penne si cateva rigattoni care o ardeau aiurea prin dulap. Cat pastele fierbeau, am dat pe razatoarea mare vreo 150 g cascaval si am tocat mai grosier cam 150-200 g sunca, pe care apoi am rumenit-o un pic.

Cand pastele au fost fierte, am scurs apa si le-am amestecat cu sunca si cascavalul ras. Toate astea in mai putin de 15 minute. Ceea ce va doresc si voua.

Pofta buna si o zi frumoasa!

5 gânduri despre “Comfort food (1)

  1. Am o amica in Italia si ea face des acest fel de mancare, cind a fost la mine mi-a facut si mie aceasta reteta doar ca avea in plus 2-3 lacrimi de olive oil🙂,e incredibil de delicioasa, si e de fapt o varianta a pastelor Carbonara, o varianta mult mai gustoasa si mai sanatoasa decit „originala” … Zic „originala” deoarece in arta gastronomica totul e relativ si cine tine strict la originalitate fara sa experimenteze se opune de fapt progresului culinar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s