1 an de Electrolux Passion4Cooking

Anul asta, prin primavara, imi faceam timid intrarea in proiectul celor de la Electrolux – Passion 4 Cooking, in urma carora am ramas cu o multime de amintiri frumoase si noi prieteni. Mi s-a parut unul din cele mai interesante proiecte la care luasem parte si aveam in curand sa ma conving ca asa si este.

Saptamana trecuta copilul/proiectul de suflet al Electrolux & Gollin Harris (ca de, un copil trebuie sa aiba si mama si tata, nu?) a implinit un anisor. Si asa cum se cade la varsta asta, trebuia sa fie serbat cum se cuvine. Asa am primit invitatia de a asista la taierea motului celui mai iubit proiect din blogosfera (de mine, cel putin), cel care ne-a provocat de fiecare data sa pregatim ce stim mai bine, cel care ne-a apropiat pe toti in jurul unei mese si ne-a facut sa ne simtim like a big happy family.

Au dat cu subsemnatul marea majoritate a bloggerilor care au imbratisat provocarile lansate de organizatori (nu o sa dau nume, va stiti cu totii 🙂 ).

Seara a fost plina de surprize – de la painea cu sare si tuica fiarta care ne-au intampinat, la purcelul de lapte, vinul fiert si poalele-n brau care ne-au insotit afara. De la cadourile pe care dragii nostri prieteni ni le-au oferit la ocazia minunata de a intalni pe cei pe care ii cunosteam doar dupa creatiile lor din bucatarie.

Am fost rugati sa facem muffins pentru a fi donate prin intermediul Crucii Rosii. Si cum seara nu fusese suficient de frumoasa, am primit si rasplata sub forma unor colinde cantate de un grup de copii care urmau sa primeasca micile noastre cadouri.


Concluzie? Inca o data Gollin Harris si Electrolux (prin intermediul iubitei noastre Carmen) ne-au surprins mai mult decat placut si au reusit o seara minunata care va ramane in sufletele noastra mult timp de acum incolo. Multe felicitari, mii de multumiri si la mai mare!

P.S. Mii de multumiri lui Alice pentru poze.

Reclame

2 gânduri despre “1 an de Electrolux Passion4Cooking

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s