Se incing din nou gratarele la Grill Champions Tour pe 27 aprilie 2013

Sambata asta, incepand cu ora 13:00, Palatul Ghika va gazdui editia cu numarul 5 a Grill Champions Tour. Doi invitati de calibru – Camillo Tomanek (Don Caruso) si Marco Greulich (Don Marco) – va vor introduce in atmosfera americana si va vor incanta cu preparate tipice unui barbecue: ciocanele de pui condimentate cu sirop de artar, steak-uri de vita, costite de porc afumate cu dulceata de cirese si sos chili thai. Sa va mai zic? Pai, bineinteles, pulled pork (gatit la foc mic mai mult de 10 ore), rondele de Camembert pregatite pe placa de cedru si brownies cu inghetata de vanilie.

Grill

La invitatia Grill Society o sa am onoarea sa-i cunosc pe cei doi BBQ Masters si voi avea placerea sa-i cunosc personal pe Radu Popovici si pe Cristi, bucatarul maniac. Desigur si pe multi dintre voi, daca doriti sa participati (biletele se gasesc aici). Atentie, insa, locurile sunt limitate.

American Barbecue Show este organizat de CampingGrill.ro, în colaborare cu Corcova, Romsuin Periş, Agricola Bacău, Eisberg, Delaco, Palatul Ghika şi Privileg Catering.

Anunțuri

Un gând despre “Se incing din nou gratarele la Grill Champions Tour pe 27 aprilie 2013

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s