Busy week (II)

Dar sa continui cu darea de seama. In weekend am participat din nou alaturi de Ileana la un cooking show in Militari Shopping Center intr-un eveniment de promovare e noii game Electrolux Inspiration.

Sambata am ales sa pregatesc un apple crumble, asa ca am cautat sa ajung un pic mai devreme. Ajutoarele de la WOPA imi curatasera si taiasera deja merele, asa ca treaba era pe jumatate facuta. Le-am indulcit un pic cu putin zahar, le-am parfumat cu putina scortisoara si le-am imprietenit cu niste stafide. Si cand am avut aluatul gata, le-am acoperit si le-am dat la cuptor. Apple crumble – done!

Ileana a ales prunele ca principal ingredient si a aranjat de o prăjitură cu prune și iaurt foarte apreciata de vizitatori, in special de cei mai mici dintre ei.

Duminica, am avut grija sa aleg un preparat mai simplu. Perele la cuptor cu ricotta, miere si biscuiti i-au surprins (placut, din ce am vazut) pe toti cei prezenti in numar mare la locul evenimentului.

Cat despre Ileana pot sa va spun ca prajitura ei cu mere cu blat de cacao si fulgi de migdale mi-a placut foarte mult atat mie, cat si fetelor mele (care te pupa, Ile!)

A fost un sfarsit de saptamana obositor, dar frumos si plin de satisfactii. Sa ai in fiecare zi parte de aprecieri si felicitari este un sentiment foarte placut. Atat de placut incat ai vrea sa repeti experienta de cat mai multe ori (se aude acolo, Electrolux? 🙂 )

Personal, vreau sa le multumesc celor de la Electrolux pentru invitatie, dar si noilor mei prieteni de la WOPA, care au organizat totul ca la carte si m-au ajutat in fiecare etapa. Multumiri si Georgianei, jumatatea blogului Sisters Kitchen pentru ca ne-a vizitat, ajutat, conversat.

Promit cu mana pe furculita sa revin in scurt timp cu o reteta demna de Parada Dulce Romanie pe care am onoarea sa o gazduiesc luna asta. Si va incurajez si pe voi sa participati!

4 gânduri despre “Busy week (II)

  1. Mă bucur mult că v-a plăcut prajitura mea cu mere și cacao!
    A fost o experiență foarte faină pentru mine și o colaborare foarte plăcută!

Lasă un comentariu